Halmaz

Icon_Upload.pnghome_2.png

Láda

Megmondja a tutit

  • KeMa: A 3. és 4. kép nem a Csernobili Zónában készült :). 2007 óta lehet a Zónát némi utánajárással lá... (2014.01.15. 09:49) Csernobil mint turista látványosság
  • A biztos utas: Nem tudom, hogy a posztoló mit szeret, de Hollandiában nem találta meg. Kint nagyon sok jó program... (2014.01.11. 23:00) Visszatérés a kék lagúnába
  • vider: Hát buli szempontjából talán UK/Spanyolo. ami ny-európában jó választás lehet számodra. Ott van él... (2014.01.11. 18:06) Visszatérés a kék lagúnába
  • Kyria: @enpera: Meg gyermeklelkű felnőtteknek. Én - 44 évesen - bizony meg fogom nézni. Aki meg nem akarj... (2014.01.10. 13:27) Jégbe zárva
  • nnnnnnnn: gyereknekvaló (2014.01.10. 10:24) Jégbe zárva
  • Utolsó 20

FB tábor

Egyéb

 

Teczár Szilárd: A nők ingyenes belépési lehetősége a klubokba burkoltan prostitúcióra való felhívás…

sztone 2014.01.08. 10:34

buli.jpg

Teczár Szilárdnak sikerült elérnie ,hogy az Egyenlő Bánásmód Hatóság jogsértőnek nyilvánítsa ki azt ha az uraknak fizetnie kell egy szórakozóhelyen ezzel szemben viszont a hölgyeknek nem; hivatkozva arra, hogy ezzel az alkotmányban rögzített a nemek egyenlőségének elvét sértik.

Akik járatosak a pesti éjszakában nyilván tudják, hogy a hölgyek ingyenes belépését már évekkel ezelőtt vezették be számos budapesti szórakozóhelyen. Az akkori érvek úgy szóltak, hogy jóval kevesebb számban vannak a hölgy vendégek a szórakozóhelyeken mint az urak. A szórakozóhelyeken készített akkori felmérések szerint és valószínűleg így van ez napjainkban is az urak hajlamosabbak társaságban vagy anélkül elindulni a pesti éjszakában mint a hölgyek arról nem is beszélve hogy a hölgy vendégek zöme az épp aktuális partnerével látogatja inkább a szórakozóhelyeket. Ezen a helyzeten szerettek volna változtatni hiszen az ilyen klubok vendégeinek egy jelentősebb része nem csak szórakozás vagy kikapcsolódás hanem ismerkedés céljából is látogatja ezeket a szórakozóhelyeket. Ha nincs szingli hölgy vendég csak párok és urak már nem is annyira teljes az a buli, vendégeik egy részét máris elvesztették.

Sok véleményt elolvastam mire oda jutottam hogy szeretnék írni erről a történésről mert úgy gondoltam hogy nem szeretnék figyelmet szentelni a dolognak szerintem jobb ha minél kevesebb figyelmet kap viszont olvastam pár olyan hozzászólást ami végül ahhoz vezetett hogy mégis szeretném leírni a véleményemet.

Olvastam prostitúcióról, a nők emancipálódásáról, feminizmusról… Az hagyján hogy gyakorlatilag lekurvázták azokat a hölgyeket akik az eddigiekben minden szó nélkül elfogadták azt a kiváltságot, hogy ingyen bemehetnek egy szórakozóhelyre még azt a címkét is megkapták hogy úgy gyakorolják a feminizmust hogy megjátszák azt és csak az élet azon területein alkalmazzák ahol versenyhelyzetbe kerülnek az urakkal.

Érdekesnek tartom azt a tényt hogy az eddigiekben még nem hallottam a feminizmus elleni felszólalásokat az urak részéről olyan helyzetekben amikor például kapcsolatban élnek és a hölgyek elmennek és ugyan úgy ledolgozzák azt a napi 8 órát az átlagban 20 ezer forinttal kevesebb fizetésért azért mert az a család modell, hogy a férfi tartja el a családot és ő dolgozik meg minden fillérért a fene nagy feminizmusban már nem létezik. Ezeknek a hölgyeknek egy része karriert is szeretne persze mert ha meg van rá a lehetőség akkor miért csak monoton dolgozzak miért ne legyen valamilyen célja? De persze ez is a fene nagy feminizmus mert így lehet nem a vállalat vezérhímje lesz a közép vagy felsőbb vezető hanem egy jól rátermett hölgy kollégája. De ugye mivel mással hozakodhatnának elő ilyenkor sértettségükben amikor lévén ők az erősebbik nem és egy harcban alul maradtak. Akkor sem hallottam még soha hogy feministának kiáltottak volna ki egy feleséget vagy egy élettársat ha a lakás vagy egyéb hitel törlesztését a férjével együtt egyenlő arányban vállalni tudta persze ezt a fene nagy feminizmusban megszerzett tanulmányainak, munkájának, karrierjének és fizetésének köszönhetően. A feminizmus kifejezést napjainkban már a régi időkkel ellentétben sokszor minden jelentősebb tartalom nélkül rosszindulatúan használják és észre sem veszik hogy gyakorlatilag nincs is ellenvélemény.

A mai világban a nők keményen állják a sarat és mindezért a végén megkapják a feminista jelzőt. A mai világban erre a hozzáállásukra igenis szükségük van ahhoz hogy erős alapokra tudják fektetni életüket vagy későbbiekben a családjukét és keménynek kell mutatkozniuk. Éppen ezért értékelik a leginkább azt ha erre válaszként vagy visszajelzésként nem a feminista címkét vágja az arcukba valaki hanem meglátja azt az oldalt is hogy mindettől függetlenül igen is ők a gyengébbik nem. Igen imponáló továbbra is az még itt a fene nagy feminizmusban is ha valaki kihúzza a széket előre kinyitja az ajtót mert ez egyben a tisztelet jele is. Kitudjuk fizetni a vacsoránkat és a mozijegyünket is de az urak valamiért mégis meg szeretnék mutatni nekünk hogy ezt a pluszt ők igen is vállalni tudják ha arról van szó és ezzel az én meglátásom szerint egyfajta biztonságérzetet szeretnének közvetíteni felénk. Anyagias világban élünk az ismerkedés ezen korai szakaszában ugyan mivel mással is mutathatnák ki ezt!? A mostani kapcsolatokban ha az urak is a kezdeményezőek e téren a hölgyek a későbbiekben beszállnak ezekbe a költségekbe vagy viszonozzák azokat és szerintem nem túlzok ha azt mondom, hogy most már ez az átlag. Ez egy felvett udvarlási, viselkedési forma. Nem azért alakult ki mert mi nők klasszikus jogokat követeltünk magunknak hanem azért mert egyes urak az udvarlás során imponálni szerettek volna és erre ezt a formát választották a jelek szerint valószínűleg ezzel nem egy kisebb elhanyagolható csoport értett egyet mert bevett udvarlási szokássá vált. Természetesen mindig voltak és lesznek olyanok akik lázadnak a már bevett rendszer ellen és mint ahogyan az a feminizmus virágkorában is  volt változtattak is ezáltal rajta de ez esetben azt kell mondanom ti vagytok a feministák!  Talán azzal se túlzok ha azt mondom napjainkban az urak többször kiáltanak feminizmust bizonyos helyzetekben mint a hölgyek és a legtöbbször vagy anyagi vagy karrierből adódó helyzetek esetén. Azért arra kíváncsi leszek ha majd a későbbiekben a burkolt prostituáció címke és egyéb megjegyzések következményeképpen az urakhoz lépnek oda majd a hölgyek a szórakozóhelyen és hívják meg őket egy italra az ellenkezőjét pedig kikérik maguknak azt milyen címkével fogják illetni.

Szóval Kedves Teczár Szilárd és Blogozók mielőtt burkolt prostitúciót és feminizmust kiáltatok ki gondolkodjatok el azon hogy mit is jelent ez napjainkban vagy hogy mit is címkéztek fel ezzel és hogy valójában mi is lehet itt a probléma. Anyagi erőforrások híján ajánlom a házibulit vagy az egyetemi bulikat, a további ismerkedéseitekhez pedig sok szerencsét kívánok és azt hogy ne olyan hölgy társaságába fussatok bele aki egy 5-ös BMW-t szeretne sofőrrel hanem olyanéba aki egy tartalmas kölcsönös kapcsolatra vágyik.

Címkék: buli feminizmus ismerkedés egyenlő bánásmód

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hirpont.blog.hu/api/trackback/id/tr385746388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása